search

Brățări magnetice mărțișor 1

40,00 lei
cu TVA

Cauți martisorul ideal pentru mama, bunica sau prietena ta cea mai bună? Ai dori să fie un cadou pe care să-l poarte permanent și care să-i amintească de tine? Noi avem soluția perfectă: un set de brățări cu magnet.

Culoare fir bratara 1
Culoare fir bratara 2
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Cauți cadoul ideal pentru mama, bunica sau prietena ta cea mai bună? Ai dori să fie un cadou pe care să-l poarte permanent și care să-i amintească de tine? Noi avem soluția perfectă: un set de brățări cu magnet.

Cu ele nu ai cum să dai greș și vă țin aproape la bine și la greu.

Brățările sunt realizate manual și au o biluță magnetică (14 x 8 mm), ce se desface în două jumătăți: o jumătate tu și o jumătate ea. Când apropiați mâinile, cele două jumătăți se vor uni, formând un întreg ce nu se va sparge la greu.

Fiecare brățară este reglabilă și are montat un charm din oțel inoxidabil: o floare (14x11x4mm). Dimensiunea maximă este de 30 cm și brățara are culoarea  roșie.

Toate produsele noastre sunt împachetate sub formă de cadou, scutindu-te pe tine de acest efort. De asemenea, pentru că ne dorim ca și noi să facem parte din amintirile tale, la fiecare comandă vei fi răsplătit cu o surpriză dulce ... cadou, care-ți va aduce zâmbetul pe buze.

Acest cadou este potrivit și pentru mama sau bunica ta.

MAR00001
2 Produse
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.